Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. svibanj. 2017.

Ciklus dvodnevnih obuka u Zadru o upravljanju infrastrukturnim vodnokomunalnim projektima

U Zadru će tijekom svibnja i lipnja Udruga gradova organizirati miniciklus edukacija o upravljanju infrastrukturnim vodnokomunalnim projektima. Tijekom tri dvodnevne obuke, polaznici će biti pripremani za sve ključne faze: od pripreme i dizajna do razvoja i provedbe projekta. Sudjelovanje za članove Udruge gradova je besplatno!

ZBOG NEDOVOLJNOG ODAZIVA SUDIONIKA – CIKLUS OBUKE JE OTKAZAN!

Ciljane skupine edukacije su zaposlenici gradova, općina i isporučitelja vodnih usluga koji rade na pripremi i/ili provedbi infrastrukturnih vodnokomunalnih projekata.

Glavni cilj edukacije je osposobiti sudionike za upravljanje vodnokomunalnim projektima od pripreme do provedbe infrastrukturnih investicija.

Planirane su tri tematske dvodnevne obuke:

 1. Priprema infrastrukturnih vodnokomunalnih projekata
 2. Razvoj infrastrukturnih vodnokomunalnih projekata
 3. Provedba infrastrukturnih vodnokomunalnih projekata

Prijaviti se može na jednu obuku ili više obuka. Dodatne informacije o obukama (program, prijavni obrasci…) potražite klikom na njih, a za prijavu na više obuka možete iskoristiti i ovu skupnu prijavnicu.

Obuke drže treneri s dugogodišnjim iskustvom u području obrazovanja odraslih:

 • Tanja BLAŠKOVIĆ RABAR, mr. sc. ekonomije, savjetnica u konzultantskom poduzeću RESET d.o.o.
 • Lea CUCULIĆ, univ. spec. iur., savjetnica za upravno pravne poslove gradskog odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje Grada Rijeke
 • Srećko GOIĆ, dr. sc. ekonomije, redovni profesor na Katedri za management Ekonomskog fakulteta u Splitu
 • Dražana HALAR, mr. oec., voditeljica gradskog ureda za EU projekte Grada Velike Gorice
 • Sanja HORVAT, mag. ing. kem., voditeljica Sektora Javna odvodnja i pročišćavanje u isporučitelju vodnih usluga Koprivničke vode d.o.o. i savjetnica u SH Inženjering d.o.o.

Kotizacija:

 • besplatna za dužnosnike i zaposlenike uprava gradova koji su članovi Udruge gradova;
 • 1.100,00 kn po obuci za ostale sudionike iz gradova nečlanova odnosno isporučitelja vodnih usluga;
 • za prijave na dvije ili sve tri obuke ciklusa odobravamo 15% odnosno 25% popusta;
 • za prijavu dvije ili više osoba odobravamo 10% popusta.

Cijena kotizacije obuhvaća: sudjelovanje na obuci, predavače, radne materijale u digitalnom i tiskanom izdanju, dnevna osvježenja, dva ručka te prijevoz u slučaju terenskih posjeta. Kotizacija se uplaćuje na račun Udruge gradova, s naznakom ”obuka Zadar’‘. Udruga gradova nije obveznik PDV-a.

Žiro račun 2402006-1100675273 (Erste banka)

IBAN HR1924020061100675273 OIB 47978428233

Program obuka o upravljanju u području vodnokomunalnog sektora nastao je iz suradnje njemačkih partnera (GIZ) i udruga lokalnih vlasti u Hrvatskoj i država regije u okviru projekta LLSEE. Metodološki je usmjeren na profesionalne potrebe potencijalnih korisnika, usvajanje praktičnih znanja, proučavanje studija slučaja (case studies) te razmjenu iskustava između kolega. Broj sudionika obuke ograničen je na najviše 20 osoba što omogućava kvalitetan rad u grupi i dozvoljava aktivnu participaciju svih sudionika. Komentare nekih sudionika s prošlih obuka možete pogledati u video prilogu.

Za dodatne informacije ili pitanja možete se obratiti koordinatoru edukacije Marku Ercegoviću, savjetniku u Udruzi gradova, na telefon 01 / 631-3323 ili e-mail marko@udruga-gradova.hr.

 

Autor fotografije Nick Savchenko (CC: BY-SA)

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija