Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

INpuls

Program pronalaženja, dokumentiranja i isticanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi, poticanja primjene u drugim jedinicama lokalne samouprave i trajne promocije inovativne lokalne samouprave u javnosti.

O programu INPULS

Općenito o programu inpuls Udruga gradova prepoznala je da u praktičnom životu lokalne samouprave postoje brojni primjeri iznimno kvalitetnog i inovativnog poslovanja (najbolje prakse) koji nisu dovoljno istaknuti u široj javnosti niti sustavno dokumentirani, obrađivani i prezentirani. Upravo zbog izostanka promocije takvih primjera, lokalne zajednice ne prepoznaju u dovoljnoj mjeri kvalitetu takvog poslovanja, a zbog […]

Čitajte dalje

Osnovne informacije

Naziv projekta
INPULS
Trajanje
Rujan 2012. — Travanj 2013.
Nositelj
Udruga gradova u RH
Izvori financiranja
Vlastiti prihodi
Opis projekta

Udruga gradova prepoznala je da u praktičnom životu lokalne samouprave postoje brojni primjeri iznimno kvalitetnog i inovativnog poslovanja (najbolje prakse) koji nisu dovoljno istaknuti u široj javnosti niti sustavno dokumentirani, obrađivani i prezentirani. Program najbolje prakse u lokalnoj samoupravi pokreće se s ciljem pronalaženja i isticanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi, povećanja vidljivosti i dokumentiranosti najbolje prakse, poticanja primjene najbolje prakse u drugim jedinicama lokalne samouprave, širenja najboljih primjera kroz obrazovne programe, seminare, radionice, i sl. te stalne promocije inovativne lokalne samouprave u javnosti.