Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

LocPart

Cilj projekta je omogućavanja pronalaska projektnih partnera i stvaranja veza između gradova i općina na cijelom području Hrvatske i Slovenije.

Održana LOCPART projektna radionica

U Rovinju je, 24. kolovoza 2012., održana projektna radionica u okviru projekta LOCPART na kojoj je sudjelovalo 30 predstavnika hrvatskih i slovenskih gradova i općina. Radionica je održana s ciljem upoznavanja potencijalnih partnera te izrade zajedničkih projekata za prijavu na natječaje programa ”Europa za građane”.

Čitajte dalje

Osnovne informacije

Naziv projekta
LOCPART - Promocija i stvaranje LOKalnih PARTnerstava u Hrvatskoj i Sloveniji
Trajanje
Siječanj 2012. — Travanj 2013.
Nositelj
Udruga gradova u RH
Partneri
Skupnost Občin Slovenije (SLO)
Vrijednost
99.918,25 EUR
Izvori financiranja
Europska komisija - program ''Europa za građane''
Opis projekta

Cilj projekta je omogućavanja pronalaska projektnih partnera i stvaranja veza između gradova i općina na cijelom području Hrvatske i Slovenije. Projektom se potiče gradove i općine na sudjelovanje u EACEA-inom programu Europa za građane, promovira aktivno europsko građanstvo te vrijednosti i mjere programa Europa za građane kao i pomaže gradovima da se prijave na program Europa za građane i uspješno provedu svoje projekte. Iako zamišljen da obuhvaća samo Hrvaatski i Sloveniju, projekt će poticati razvoj suradnje sa gradovima i općinama i iz drugih europskih zemalja.